Vaalipaneeli sai kiitosta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Järviseudun Sanomien maanantai-iltainen vaalipaneeli on saanut kiittävää palautetta niin yleisöltä kuin paneeliin osallistujilta. Tilaisuus pysyi lähes aikataulussa, osallistujia kohdeltiin tasapuolisesti, kysymykset olivat oikeaan osuneita ja lopussa oli vielä aikaa henkilökohtaisiin keskusteluihin kansanedustajaehdokkaiden kanssa.
Mukana oli kymmenen Järviseudun alueen ehdokasta sekä Kauhavan ehdokkaat. Yleisöä oli paljon sekä salissa että parvella. Tilaisuudesta enemmän tänään ilmestyneessä Järviseudun Sanomissa.

djmedia:17

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.