Ratista kärynneitä Alajärvellä ja Pietarsaaressa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Pohjanmaan poliisilaitos:

10.2.2015 klo 23.00 aikaan pysäytti poliisi pakettiauton Pietarsaaressa. Kuljettaja puhallutettiin, mutta alkometer osoitti 0 o/oo. Kuljettajan käyttäytymisen vuoksi hänelle tehtiin huumetesti, joka näytti positiivista. Kuljettaja vietiin verikokeisiin. Häntä epäillään rattijuopumuksesta. Lisäksi auto oli käyttökiellossa katsastamattomuuden vuoksi.

Mainos

Tänään klo 00.31 Alajärvellä Kyyjärventiellä kuljetti paikkakuntalainen nuorempi mies henkilöautoa päihtyneenä. Mies puhalsi poliisin alkometriin rattijuopumuksen lukemat. Miehellä oli kyydissään yksi matkustaja.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.