Kortesjärven Joulun tunnistamiskuvat

Julkaistu:

Aihe:

Kortesjärven Joulu 2014 -lehdessä oli muutama 1930-luvun valokuva tunnistamismielessä. Kuvien henkilöt saatiin selville. Vain kahvitaukoa elopellolla pitäviä naisia ei kukaan ilmoittanut tunnistavansa.
Lapiomies-kuvassa oli vasemmalla Rafael “Raffa” Tissarinen, toinen vasemmalta Yrjö Perkiö, toinen oikealta Yrjön veli Toivo Perkiö, etummaisena Toivo Mäkitalo, kolmas oikealta Tauno Palojärvi. Yksi henkilö jää edelleen tunnistusta vaille.
Rippikoulupojat noin vuodelta 1929 tai 1930: vasemmalta Eino Myllykytö, Viljo Kukkola, Aarne Ojanperä ja Toivo Möttönen.
Förstin Niilon kaupalla sähkötöissä olivat: vasemmalla paalussa Hannes Pitkäjärvi, sitten Pertti Ylilammi, Kalle Hakala ja Vihtori Tuuri. Tämä kuva oli otettu juuri talvisodan syttymisen alla vuonna 1939.
Kiitokset erityisesti Elli Bergbackalle, Vilho Mäkitalolle ja Veikko Tuurille.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.