Lukijan mielipideartikkeli:

Haaste!

Sinulle, joka ilman lupaa kävit kaatamassa ainakin kolme kuusta 10 vuotta sitten istuttamastamme taimikosta.

Oletan, että otit nuo kuuset joulukuusiksi. Minulla on myöskin syytä olettaa, että Sinulla olisi kyllä ollut varaa hankkia nuo joulukuuset aivan laillisesti. Siksi esitänkin Sinulle seuraavanlaisen haasteen: Lahjoita noiden kuusten käypää arvoa vastaava summa vaikkapa Evijärven seurakunnalle/Diakoniatyöhön. Silloin nuo rahat varmaan käytetään sellaisten henkilöiden tukemiseen, jotka todella tarvitsevat taloudellista apua.
Ja Sinulle toivon tulevaisuudessa rehellisempää joulumieltä!

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.