Poliisilla kiireinen uudenvuodenyö

Pohjanmaan poliisilaitos:

Pohjanmaan poliisilla oli normaalia viikonloppuyötä enemmän hälytyksiä uudenvuoden yönä. Erityisesti poliisia työllistivät eri alueilla tapahtuneet pahoinpitelyt. Pääosin väkivaltarikoksien vuoksi poliisin putkatiloihin päätyi illan ja yön aikana lopulta yhteensä 16 juhlijaa. Vahvan päihtymyksen / käyttäytymisen vuoksi poliisin putkatiloissa uuden vuoden ensimmäiset tunnit vietti 21 poliisilain perusteella kiinniotettua juhlijaa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.