Poliisilla kiireinen uudenvuodenyö

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Pohjanmaan poliisilaitos:

Mainos

Pohjanmaan poliisilla oli normaalia viikonloppuyötä enemmän hälytyksiä uudenvuoden yönä. Erityisesti poliisia työllistivät eri alueilla tapahtuneet pahoinpitelyt. Pääosin väkivaltarikoksien vuoksi poliisin putkatiloihin päätyi illan ja yön aikana lopulta yhteensä 16 juhlijaa. Vahvan päihtymyksen / käyttäytymisen vuoksi poliisin putkatiloissa uuden vuoden ensimmäiset tunnit vietti 21 poliisilain perusteella kiinniotettua juhlijaa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.