Ylinopeutta ja rattijuoppoja

Julkaistu:

Aihe:

Poliisipartio mittasi sunnuntai-iltana 28.9. kello 18 Alahärmän Voltissa henkilöautolle 115 km/h:ssa nopeusrajoituksen ollessa alueella 60 km/h. Auton kuljettajana toiminut 31-vuotias härmäläismies määrättiin ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Kyydissään miehellä oli yksi matkustaja. Tapahtuma-aikaan sää oli valoista, mutta vesisateinen.


Lauantaina klo 12 Kauhavalla Saharavainiontiellä kuljetti paikkakuntalainen keski-ikäinen mies henkilöautoa päihtyneenä. Mies puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat. Miehellä oli kyydissään yksi matkustaja.


Soinissa Alajärventiellä kuljetti paikkakuntalainen keski-ikäinen mies henkilöautoa päihtyneenä lauantaina klo 20.35. Mies peruutti keskustassa autonsa päin liikenteenjakajaa. Ajo-oikeudeton mies puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat.


Perjantaina klo 18.15 Vimpelissä Lakaniementiellä veteliläinen keski-ikäinen nainen kuljetti katsastamatonta henkilöautoa päihtyneenä. Nainen puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat. Naisen kyydissä ollut auton omistaja, päihtynyt ajo-oikeudeton keski-ikäinen veteliläinen mies, oli kuljettanut autoa hetkeä aikaisemmin. Myös hän puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.