Ylinopeutta ja rattijuoppoja

Poliisipartio mittasi sunnuntai-iltana 28.9. kello 18 Alahärmän Voltissa henkilöautolle 115 km/h:ssa nopeusrajoituksen ollessa alueella 60 km/h. Auton kuljettajana toiminut 31-vuotias härmäläismies määrättiin ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Kyydissään miehellä oli yksi matkustaja. Tapahtuma-aikaan sää oli valoista, mutta vesisateinen.


Lauantaina klo 12 Kauhavalla Saharavainiontiellä kuljetti paikkakuntalainen keski-ikäinen mies henkilöautoa päihtyneenä. Mies puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat. Miehellä oli kyydissään yksi matkustaja.


Soinissa Alajärventiellä kuljetti paikkakuntalainen keski-ikäinen mies henkilöautoa päihtyneenä lauantaina klo 20.35. Mies peruutti keskustassa autonsa päin liikenteenjakajaa. Ajo-oikeudeton mies puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat.


Perjantaina klo 18.15 Vimpelissä Lakaniementiellä veteliläinen keski-ikäinen nainen kuljetti katsastamatonta henkilöautoa päihtyneenä. Nainen puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat. Naisen kyydissä ollut auton omistaja, päihtynyt ajo-oikeudeton keski-ikäinen veteliläinen mies, oli kuljettanut autoa hetkeä aikaisemmin. Myös hän puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat.

Jaa juttu: