Teollisuusväriä pääsi maastoon – Viikon 18 Lyhyet uutiset

19.4.2024 Ollilantiellä sattui kemikaalivahinko, jonka yhteydessä hulevesiin pääsi väriainetta. Kuvat: Tiina Kujala.
19.4.2024 Ollilantiellä sattui kemikaalivahinko, jonka yhteydessä hulevesiin pääsi väriainetta. Kuvat: Tiina Kujala.
19.4.2024 Ollilantiellä sattui kemikaalivahinko, jonka yhteydessä hulevesiin pääsi väriainetta. Kuvat: Tiina Kujala.
19.4.2024 Ollilantiellä sattui kemikaalivahinko, jonka yhteydessä hulevesiin pääsi väriainetta. Kuvat: Tiina Kujala.

LAPPAJÄRVELLÄ osoitteessa Ollilantie 3, kunnan varikolla sattui 19. huhtikuuta kemikaalivahinko ja hulevesiin pääsi värjäytynyttä vettä. Maastoon päässyttä ainetta käytetään pigmenttivalmisteena.  Käyttöturvallisuustiedotteen mukaan aine on luokiteltu vaarattomaksi.

Vierasvenesatamalle hinnasto

LAPPAJÄRVEN tekninen valiokunta hyväksyi kokouksessaan 23. huhtikuuta alkukesästä valmistuvan Nykälänniemen vierasvenesataman paikkamaksut. Venepaikoista 27 merkitään vuokrattaviksi kausipaikoiksi ja viisi päiväpaikoiksi. Kausipaikan hinnaksi määrättiin 200 euroa ja päiväpaikan hinnaksi 10 euroa. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Kärnän kiertoliittymän saneerauksen urakoitsijaksi valittiin edullisimman hinnan, 205 342,90 euroa, esittänyt Hernesniemen Maanrakennus Oy. Kilpailutukseen saatiin kolme tarjousta.

Matintupa sijaistaa Kotasta

ALAJÄRVEN kaupunginjohtaja Vesa Koivunen on viranhaltijapäätöksellään nimittänyt vs. hallintopäällikkö Sanna Matintuvan talousjohtajan viransijaiseksi 1.5.–31.12.2024. Hallintopäällikön virkaa hoitaa ajalla 1.5.–20.6.2024 Nina Pärssinen 40 prosentin työajalla.

Lue myös nämä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.