“Tulokset ovat hämmästyttäviä” – tuoreessa lehdessä kerrotaan Aapiskujan koulun kokeilusta, jonka oppilaat itse ideoivat

Järviseudun Sanomien numero 18/2024 on isojakojulkaisu, joka on luettavissa kotisivultamme vapaasti ilman kirjautumista.
Järviseudun Sanomien numero 18/2024 on isojakojulkaisu, joka on luettavissa kotisivultamme vapaasti ilman kirjautumista.
Järviseudun Sanomien numero 18/2024 on isojakojulkaisu, joka on luettavissa kotisivultamme vapaasti ilman kirjautumista.

Vimpelissä opettajat ja koululaiset heräsivät älylaitteiden haittapuoliin. Keskustelujen myötä syntyi kokeilu, josta on saatu jo loistavia tuloksia.

Lehdestä löytyy päätoimittaja Hannu Takalan pääkirjoitus, joka koskee vappua ja sen historiaa. Tiesitkö tämän kaiken tähän koko kansan juhlapäivään liittyen?

Kolmossivulla kurkistetaan Aisaparin 25-vuotisjuhlaan, jota vietettiin perjantaina Lakis Areenalla. Samalla kerrotaan Pekka Pohjoispään uusista suunnitelmista liittyen elokuviin.

Soini-seura juhli 40-vuotispäiviään, eläkeläiset kokoontuivat Kortesjärvellä kevätkeikaukseen,

Riikka ja Sakari Palomäki tekivät huhtikuussa pitkän kiertoajelun Yhdysvalloissa ja Kanadassa tapaamassa amerikansukulaisia. Juttusarja käynnistyy tästä numerosta.

Petra Olli motivoituu valmennuksesta ja hyvinvoinnin lisäämisestä. Tikli Group Oy:llä työskentelevästä Harri Joensuusta on tullut työpaikallaan liikunnan puolestapuhuja.

Janne Sankelo ja Gdansk esiintyvät ensi kesän Ääniaalloilla -tapahtumassa. Tämä on Kortesjärvellä vietettävän tapahtuman ensimmäinen esiintyjäjulkistus, ja lisää on luvassa.

Evijärven metsästysyhdistys järjestää avoimia koiranäyttelyharjoituksia.

Evijärven sisäsoutajat olivat jälleen mitalikannassa.

Nämä ja paljon muuta löytyy tuoreesta lehdestämme, käyhän lukemassa täällä!

Lue myös nämä jutut

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2024/04/30/kaupunginhallitus-hyvaksyi-tonttikaupat-kortesjarvella
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2024/04/29/kuninkaallista-tunnelmaa-ja-perimmaisia-kysymyksia-soinillinen-festivaalilla
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2024/04/29/jarviseudun-lukiot-jalleen-mukana-gsa-kisassa-ainoina-euroopasta
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.