Maatalousyrittäjävalmennus päätökseen Alajärvellä

Kuvassa valmistuneiden kanssa vasemmalla koulutusalajohtaja Risto Riihimäki ja neljäs vasemmalla vastuukouluttaja Timo Ikola. Kuva: Jaakko Joensuu, Jami.
Kuvassa valmistuneiden kanssa vasemmalla koulutusalajohtaja Risto Riihimäki ja neljäs vasemmalla vastuukouluttaja Timo Ikola. Kuva: Jaakko Joensuu, Jami.
Kuvassa valmistuneiden kanssa vasemmalla koulutusalajohtaja Risto Riihimäki ja neljäs vasemmalla vastuukouluttaja Timo Ikola. Kuva: Jaakko Joensuu, Jami.
Kuvassa valmistuneiden kanssa vasemmalla koulutusalajohtaja Risto Riihimäki ja neljäs vasemmalla vastuukouluttaja Timo Ikola. Kuva: Jaakko Joensuu, Jami.

HUHTIKUUN lopussa vietettiin Järviseudun ammatti-instituutin Alajärven toimipisteessä maatalousyrittäjävalmennuksen päätöstilaisuutta. Erityisesti nuorille, jotka haluavat jatkaa kotitilansa toimintaa tai suunnittelevat maatilan ostamista, suunnattu koulutus on jatkanut suosiotaan yli 20 vuoden ajan. Maatalousyrittäjävalmennus täyttää nuoren viljelijän aloitus- ja peltotuen sekä investointituen edellyttämät koulutusvaatimukset, mikä lisää koulutusalajohtaja Risto Riihimäen mukaan sen kiinnostavuutta. Opiskelijat kokevat koulutuksen hyödylliseksi tilan jatkamisen kannalta. Erityisesti ammattitaitoiset opettajat saavat kehuja, samoin koulutuksen sisältö.

Maatalousyrittäjävalmennuksen suorittivat: Hakala Veikko, Vähäkyrö, Hakomäki Jaakko, Vähäkyrö, Hakomäki Mikko, Vähäkyrö, Hautamäki Olli, Alajärvi, Honkaniemi Aarne, Alajärvi, Kangas Arttu, Alahärmä, Kankaanpää Juha, Lappajärvi, Ketola Tuomas, Lappajärvi, Lammi Antti, Vähäkyrö, Mannismäki Aatu, Kauhava, Mäki-Saari Riku, Kurikka, Nyberg Joona, Karstula, Nygård Henri, Vähäkyrö, Ojala Heidi, Lappajärvi, Poikkimäki Hannes, Tervajoki, Sillanpää Niina, Alajärvi ja Viitala Jaakko, Alahärmä.

Suunnitelmissa on aloittaa seuraava Maatalousyrittäjävalmennus jälleen syksyllä.

Mainos

–Jos maatilan sukupolven- tai omistajanvaihdos on tulossa lähiaikoina ajankohtaiseksi, kannattaa ottaa yhteyttä Järviseudun ammatti-instituuttiin.

Virpi Mattila

Sinua saattaisivat kiinnostaa nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.