Kaupunginhallitus hyväksyi tonttikaupat Kortesjärvellä

Kauhavan kaupunginhallitus päätti hyväksyä kiinteistön myyntisopimuksen Km-parts Oy:n kanssa.
Kauhavan kaupunginhallitus päätti hyväksyä kiinteistön myyntisopimuksen Km-parts Oy:n kanssa.
Kauhavan kaupunginhallitus päätti hyväksyä kiinteistön myyntisopimuksen Km-parts Oy:n kanssa.
Kauhavan kaupunginhallitus päätti hyväksyä kiinteistön myyntisopimuksen Km-parts Oy:n kanssa.

KAUHAVAN kaupunginhallitus hyväksyi 29. huhtikuuta Km-Parts Oy:n tekemän ostotarjouksen 1 056 neliön määräalasta Kortesjärvellä Ollinkankaan teollisuusalueella. Ostotarjouksen mukainen VL-alue on tarkoitus tehdä Km-Parts Oy:n toimesta piha-alueeksi tulevan 540 neliön hallilaajennuksen yhteydessä. Km-Parts Oy omistaa viereisen teollisuustontin, jolla sijaitsee vuonna 2019 rakennettu 810 neliön teollisuushalli. Kauppahinta on euron per neliö eli sama kuin Ollinkankaan teollisuusalueen tonttien neliöhinta.

KAUHAVA osallistuu Seinäjoen ammattikorkeakoulun hankkeeseen aloituspaikkojen määrän kasvattamiseksi 39 618 euron rahoituksella.

Mainos

Ojutjärvelle halutaan kiertopolku

OSALLISTAVAN BUDJETOINNIN hankkeeksi valikoitui äänestyksellä Ojutjärven ympärille rakennettava polku. 1 727 äänestäneestä sitä kannatti 20 prosenttia. Toiseksi eniten ääniä sai ehdotus määrärahan käyttö tiestön kunnossapitoon, 18,5, ja kolmanneksi eniten nuorisotiloihin, 10,9 prosenttia. Kaupungin talousarvioon on varattu 10 000 euron määräraha osallistavan budjetoinnin toteuttamiseen. Ojutjärven rantaviivan pituus on noin 4,7 kilometriä, ja järven ympärillä on useita maanomistajia.

Työpaja Junki siirtyy hyvinvointialueen toiminnaksi

KAUPUNGINHALLITUS hyväksyi kuntouttavan työpajatoiminnan siirron kaupungilta hyvinvointialueelle heinäkuun alusta alkaen. Luovutuksen yhteydessä ei siirry Työpaja Junkin irtainta omaisuutta tai rahoitusomaisuutta. Käytännön toiminta ei muutu. Liikkeenluovutusperiaatteella yksi työntekijä siirtyy hyvinvointialueen palvelukseen.

Sinua saattaisivat kiinnostaa nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.