Pattijoki otti tärkeän voiton Rovaniemellä  

Elmeri Anttila. Kuva arkistosta.
Elmeri Anttila. Kuva arkistosta.
Elmeri Anttila. Kuva arkistosta.
Elmeri Anttila. Kuva arkistosta.

VIMPELIN VETO pelasi perjantaina poikkeuksellisesti Artic Battle 2-nurmella Pattijoen vieraana Rovaniemellä, jossa Pattijoki on pelannut aiemminkin kotiottelunsa. Ottelu päättyi 2–0, jaksot 4–3 ja 2–1.  Ottelun kolmostilanteet menivät kotijoukkueelle 10–9. Ottelua oli seuraamassa 1150 katsojaa, joka on yli Pattijoen katsojakeskiarvon. 

Ensimmäisen jakson ratkaisu nähtiin neljännen alussa, kun kotijoukkue teki kolme juoksua. Veto oli viemässä jaksoa ja johti 1–3. Vedon kotiuttajajokerit vei Vedon 0–2 johtoon ja 1–3 Janne Mäkelä uudestaan. Juuso Keski-Koukkari löi kaksi juoksua ja kahden palon tilanteessa Topi Still löi voittojuoksun, kun Veto jäi tasoittavallaan juoksuitta. 

Toisessa jaksossa nähtiin vain kaksi lyötyä juoksua: Veto sai vapaataipaleella jakson ainokaisen ja Pattijoelta Tuukka Sarkkinen ja Vili Still, jonka juoksu toi kolmen pisteen voiton Vedosta. 

Ottelusta palkittiin ykköspalkinnolla Vili Still ja Elmeri Anttila, kakkospalkinnolla Topi Still ja Aleksi Lassila. Veto kaatui ulkopelivirheisiin. 

–Niistä paikoista, mistä oli mahdollisuus tehdä palo ei tehty ja vastustaja sai niistä tarpeelliset juoksut, kertoo pelinjohtaja Kari Kleemola. 

Vedon seuraava ottelu on Ankkureita vastaan maanantaina 8. heinäkuuta. 

Lasse Pippola 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.