Kalastusmarkkinoilla oli vilskettä Lakis Areenalla

Mikko ”Peltsi” Peltola tekee paljon juontokeikkoja erilaisissa vapaa-ajan tapahtumissa ja viettää 7–8 viikkoa vuodesta työmatkoilla luonto-ohjelmia kuvaten. –Tämä on intohimohommaa. On aivan mahtavaa, kun voi yhdistää työn ja vapaa-ajan. Kuvat: Maija Perälä.
Mikko ”Peltsi” Peltola tekee paljon juontokeikkoja erilaisissa vapaa-ajan tapahtumissa ja viettää 7–8 viikkoa vuodesta työmatkoilla luonto-ohjelmia kuvaten. –Tämä on intohimohommaa. On aivan mahtavaa, kun voi yhdistää työn ja vapaa-ajan. Kuvat: Maija Perälä.
LAKANIEMI-POKELA-PYHÄLAHTI KYLÄSEURA järjesti kalaan ja kalastukseen painottuvat markkinat sunnuntaina 7. heinäkuuta 2024 Lakis Areenalla. Alun perin markkinat oli tarkoitus järjestää Avoimien kylien päivänä 8. kesäkuuta, mutta ajateltiin, että Pesisfestivaalien aika olisi parempi. Ajat...

LAKANIEMI-POKELA-PYHÄLAHTI KYLÄSEURA järjesti kalaan ja kalastukseen painottuvat markkinat sunnuntaina 7. heinäkuuta 2024 Lakis Areenalla. Alun perin markkinat oli tarkoitus järjestää Avoimien kylien päivänä 8. kesäkuuta, mutta ajateltiin, että Pesisfestivaalien aika olisi parempi. Ajat…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA