Kalastus- ja vapaa-ajan tapahtuma kutsuu Lakis Areenalle

Lakis Areena rakennettiin koko Järviseudun kylätaloksi.
Lakis Areena. Kuva: Eija Pippola.
Lakis Areena rakennettiin koko Järviseudun kylätaloksi.
Lakis Areena. Kuva: Eija Pippola.

KALASTUS- ja vapaa-ajanmarkkinat järjestetään Lakis Areenalla sunnuntaina 7.7.2024 klo 10-18. Lakaniemi-Pokela-Pyhälahti kyläseuran markkinoilla pääteemana on kalastus ja siinä ohella vapaa-aika. Paikalliset kalastajat myyvät ainakin kuhafilettä, kyläseura paistaa muikkuja, lättyjä ja makkaraa ja tietysti munkkeja ja kahvia. Paikalla on lisäksi useita vieheiden ja vaappujen tekijöitä esittelemässä ja myymässä tuotteitaan.

Paikalliset kalastusseurat esittäytyvät omilla ständeillään ja paikalla on myös E-P:n kalatalouskeskus akvaarioineen, E-P:n maa- ja kotitalousnaiset, Järviradio, Kraatterijärven toimijat, Aisapari ja niin edelleen.

Kyläseura tarjoaa ensimmäisille markkinoille yleisölle vapaan pääsyn ja myös myyjille ja esittelijöille ilmaiset myyntipaikat pöytineen. Jos tämän tyyliset markkinat kiinnostavat yleisöä, kyläseura tekee tapahtumasta perinteen ja alkaa järjestää markkinoita erilaisilla teemoilla joko vuosittain tai parin vuoden välein.

Tapahtumaa elävöittämään tulee lukuisista luonto- ja kalastusohjelmista tuttu TV-kasvo Mikko ”Peltsi” Peltola. Peltsi kiertää markkinaväen keskuudessa jututtamassa niin myyjiä kuin markkinaväkeäkin ja varmaan selfienkin voi napata Peltsin kanssa.

Lakeaharjuntie on peruskorjattu ja se pölyää kovasti ennen pinnoitusta, joten ajele maltillisesti. Areenan pihassa olevat pysäköintipaikat on varattu myyjille ja esittelijöille, joten jätä auto alemmalle pysäköintitasanteelle.

Tervetuloa nauttimaan markkinoiden antimista, tapaamaan tuttuja ja tietysti hankkimaan ottavia vaappuja ja vieheitä ja muutakin markkinatavaraa.

Heikki Salmela

Luitko jo nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA