Vimpeli kilpailuttaa palveluliikenteen

VIMPELIN kunnanhallitus päätti kokouksessaan 1. heinäkuuta jatkaa palveluliikenteen tarjoamista kunnan asukkaille ja pyytää tarjouksen kutsuohjatusta palveluliikenteestä.
VIMPELIN kunnanhallitus päätti kokouksessaan 1. heinäkuuta jatkaa palveluliikenteen tarjoamista kunnan asukkaille ja pyytää tarjouksen kutsuohjatusta palveluliikenteestä.
VIMPELIN kunnanhallitus päätti kokouksessaan 1. heinäkuuta jatkaa palveluliikenteen tarjoamista kunnan asukkaille ja pyytää tarjouksen kutsuohjatusta palveluliikenteestä.
VIMPELIN kunnanhallitus päätti kokouksessaan 1. heinäkuuta jatkaa palveluliikenteen tarjoamista kunnan asukkaille ja pyytää tarjouksen kutsuohjatusta palveluliikenteestä.

VIMPELIN kunnanhallitus päätti kokouksessaan 1. heinäkuuta jatkaa palveluliikenteen tarjoamista kunnan asukkaille ja pyytää tarjouksen kutsuohjatusta palveluliikenteestä. Reitit ovat Hallapuro – Sääksjärvi ja Lakaniemi – Pokela – Rantakylä. Matkustajilta peritään maksua 3 euroa/kerta. Kunnanjohtaja valtuutettiin tekemään päätöksen valittavasta palvelun tarjoajasta kilpailutuksen jälkeen.

KUNNANVALTUUSTOLLE on tehty 19.6.2023 valtuustoaloite, jossa ehdotetaan nykyisen 21-jäsenisen kunnanvaltuuston muuttamisesta 17-jäseniseksi. Kunnanhallitus päätti, että kunnanvaltuusto päättää kunnanvaltuuston jäsenten lukumäärän seuraavalle toimikaudelle. Kuntalain mukaan alle 5 000 asukkaan kunnassa valtuutettuja on oltava vähintään 13.

KUNNANHALLITUS päätti, ettei kunta osta sille tarjottua Keskus-tilaa.

Luitko jo nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA