Varastetut uistimet löytyivät, mutta lisää kysymyksiä heräsi

Marko Vesapuiston uistinlaatikot oli tyhjennyksen jälkeen pinottu siististi pihassa olevan veneen päälle.
Marko Vesapuiston uistinlaatikot oli tyhjennyksen jälkeen pinottu siististi pihassa olevan veneen päälle.
Marko Vesapuiston uistinlaatikot oli tyhjennyksen jälkeen pinottu siististi pihassa olevan veneen päälle.
Marko Vesapuiston uistinlaatikot oli tyhjennyksen jälkeen pinottu siististi pihassa olevan veneen päälle.
Uutisoimme eilen Lappajärveltä varastetuista vieheistä. LAPPAJÄRVEN Vanhalantieltä Marko Vesapuiston pihamaalta sunnuntain ja maanantain välisenä yönä varastetut uistimet löytyivät maanantaina iltapäivällä. Vesapuisto sai puhelimeensa yhteydenoton asiasta. - Henkilö kertoi löy...

Uutisoimme eilen Lappajärveltä varastetuista vieheistä.

LAPPAJÄRVEN Vanhalantieltä Marko Vesapuiston pihamaalta sunnuntain ja maanantain välisenä yönä varastetut uistimet löytyivät maanantaina iltapäivällä. Vesapuisto sai puhelimeensa yhteydenoton asiasta.

– Henkilö kertoi löy…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.