Lakia-Jukola – ”Ainutkertainen kokemus, mikä piti vielä kokea”

Talkoolaisena kenttähuollossa hääri Aaro Korpi Kortesjärveltä työparinsa Johanna Piesalan kanssa, joka oli paikalle tullut Tampereelta.
Talkoolaisena kenttähuollossa hääri Aaro Korpi Kortesjärveltä työparinsa Johanna Piesalan kanssa, joka oli paikalle tullut Tampereelta.
Talkoolaisena kenttähuollossa hääri Aaro Korpi Kortesjärveltä työparinsa Johanna Piesalan kanssa, joka oli paikalle tullut Tampereelta.
Talkoolaisena kenttähuollossa hääri Aaro Korpi Kortesjärveltä työparinsa Johanna Piesalan kanssa, joka oli paikalle tullut Tampereelta.
KAUHAVAN lentokenttä ja katukuva olivat viikonloppuna täynnä suunnistusväkeä, kun 75. Jukolan viesti nimellä Lakia-Jukola kisattiin 3 070 joukkueen ja 17 227 osallistujan voimin. Nämä tulivat 19 eri maasta.Venlojen viesti on järjestetty 46 kertaa. Järjestävänä tahona oli seurayhty...

KAUHAVAN lentokenttä ja katukuva olivat viikonloppuna täynnä suunnistusväkeä, kun 75. Jukolan viesti nimellä Lakia-Jukola kisattiin 3 070 joukkueen ja 17 227 osallistujan voimin. Nämä tulivat 19 eri maasta.Venlojen viesti on järjestetty 46 kertaa. Järjestävänä tahona oli seurayhty…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.