Valtuusto käsitteli tilinpäätöksen Lappajärvellä 

LAPPAJÄRVEN kunnanvaltuusto käsitteli kokouksessaan 17. Kesäkuuta Lappajärven kunnan tilipäätöksen 2023, tilintarkastuskertomuksen ja vastuuvapauden myöntymisen. Lappajärven kunnan tilinpäätös vuodelta 2023 oli ylijäämäinen 543 365,49 euroa. Valtionosuudet ovat tipahtaneet tilikaudesta 2022 neljäsosaan ollen 3,32 miljoonaa euroa. Yhteisöverotulot putosivat 1,01 miljoonasta (2022) eurosta 591 895, 60 euroon (2023). Kaiken kaikkiaan Lappajärven kunnan verotulot vuoteen 2022 verrattuna ovat tipahtaneet 4,23 miljoonaa euroa.  

Myös tarkastuslautakunnan arviointikertomus käytiin kokouksessa läpi seikkaperäisesti. Tarkastuslautakunnan arvioitikertomuksen valtuutetuille esitti tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Minna Sadeharju.  

–Tarkastuskertomus oli hyvin laadittu, napakka ja positiivisessa hengessä oli kiinnitetty huomioita kunnan toimintaan, valtuuston puheenjohtaja Heikki Honkaniemi totesi käsittelyn lopuksi. 

Hyvinvoinnin edistämisen vuosiraportti vuodelta 2023 käytiin sivistysjohtaja Tarja Puron toimesta. Vuosiraportista on vastannut kunnan HYTE-työryhmä. Esityksessä todettiin laajan hyvinvointisuunnitelman tavoitteiden 2022–2025 olevan ajankohtaisia.  

Valtuusto muutti päätöksellään äänestysaluejaon muutoksen siten, että Lappajärvellä on vuodesta 2025 yksi äänestysalue 020 Kirkonkylä, näin ollen Itäkylän ja Savonkylän äänestysalueet lakkaavat. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.