Leijonanmieli aloitti Keskustaksin hallituksessa: ”Taksialalla on edessä merkittävä murros”

Järviseudun tuotanto-osaaminen on maailman huippua. Meillä pystytään tuottamaan käytännössä mitä vain, jos kyseessä on metalliin tai puuhun liittyviä tuotteita, sanoo Sam Leijonanmieli.
Sam Leijonanmieli. Arkistokuva.
Järviseudun tuotanto-osaaminen on maailman huippua. Meillä pystytään tuottamaan käytännössä mitä vain, jos kyseessä on metalliin tai puuhun liittyviä tuotteita, sanoo Sam Leijonanmieli.
Sam Leijonanmieli. Arkistokuva.

Keskustaksi Oy:n uusi hallitus on aloittanut toimintansa. Hallituksessa jatkavat Tero Luoma, Jiri Ruotsalainen ja Jukka Joensuu. Uusina jäseninä aloittavat Sam Leijonanmieli, Elina Harju, Virpi Niinikoski ja Kimmo Pohjala. Uusi hallitus kokoontui ensimmäisen kerran viime viikolla ja valitsi puheenjohtajaksi Tero Luoman.

Vimpelin kunnanjohtaja Sam Leijonanmielelle hallitustyöskentely on jo entuudestaan tuttua ja hän on virkansa puolesta mukana useassa hallituksessa. Keskustaksin uudessa hallituksessa on mukana osaamista eri sektoreilta, minkä Leijonanmieli näkee suureksi vahvuudeksi.

 –Taksialalla on edessä merkittävä murros. Alalle on tulossa Uber, Bolt ja muita yrityksiä. Taksilain uudistuksen jälkeen varsinkin pääkaupunkiseudulla on haastavaa löytää taksia, johon voi nousta turvallisin ja luottavaisin mielin. Oma odotusarvoni on, että olen mukana turvaamassa kulttuuria, jossa taksiin voi nousta niin, että asiakas kuljetetaan turvallisesti kotiinsa, ilman yllätyksiä hinnasta, Leijonanmieli kuvailee odotuksiaan Keskustaksin hallituksessa työskentelemiselle.

Keskustaksi on perustettu vuonna 1975 Seinäjoella. Yhtiöllä on toimipisteet Seinäjoella, Vaasassa, Jyväskylässä sekä Seinäjoen keskussairaalalla. Toimialueet ovat vuosien varrella kasvaneet ja nykyään Keskustaksi palvelee asiakkaita ja autoilijoita Etelä-Pohjanmaan lisäksi Pohjanmaalla, Satakunnassa, Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Keskustaksi työllistää tällä hetkellä lähes 50 henkilöä ja välittää vuosittain lähes 800 000 tilausta noin 1200 autolle.

Suosittelemme näitä juttuja

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA