Kutsu Jumalan valtakuntaan 

Jumalan valtakuntaan kutsutaan ympäri vuoden, kirjoittaa Ilkka Lehto hartauskirjoituksessaan.
Jumalan valtakuntaan kutsutaan ympäri vuoden, kirjoittaa Ilkka Lehto hartauskirjoituksessaan.
Jumalan valtakuntaan kutsutaan ympäri vuoden, kirjoittaa Ilkka Lehto hartauskirjoituksessaan.
Jumalan valtakuntaan kutsutaan ympäri vuoden, kirjoittaa Ilkka Lehto hartauskirjoituksessaan.

KESÄ on juhlakutsujen aikaa. Kun saamme kutsun juhlaan, se tulee henkilökohtaisesti. Juuri minut on nähty tärkeäksi ja juuri minut halutaan tähän juhlaan. Juhlakutsu on ainutlaatuinen. Juhlat ovat ainutkertaisia, niitä ei voi toista kertaa viettää. Siksi juhlakutsun lähettäjä toivoo, että mahdollisimman moni voisi osallistua juhlaan.  

Jumalan valtakuntaan kutsutaan ympäri vuoden. Tuon juhlakutsun esittämisessä ei ole sesonkiaikoja.  Kutsu on aina henkilökohtainen.  Sen saadessaan joutuu itse miettimään, ottako sen vastaan. Ei kannata ajatella sitä, ottaako joku toinen sen vastaan, vaan kannattaa vastata vain omasta puolestaan.  Jumalan valtakunnan juhlakutsu on myös ainutkertainen. Jumala sanassaan neuvoo ottamaan sen vastaan välittömästi, tänä päivänä. Huomiseen ei kannata vastausta siirtää, koska emme tiedä huomisesta, tuleeko sitä enää.  

Jumalan valtakuntaan kutsutaan syntisiä ihmisiä. Kun Jeesus esitti tuota kutsua, sen saajat toisinaan esittivät esteitä. Jotakin muuta olisi pitänyt ensin ehtiä tekemään ennen kuin olisi voinut lähteä seuraamaan Jeesusta. Jeesus ei antanut yhden mennä ensin hautaamaan isäänsä eikä toisen mennä hyvästelemään kotiväkeään. Näin hän opetti, ettei mikään ole niin tärkeää kuin hänen seuraamisensa. Ja samalla hän opetti, että hänen seuraajillaan on kaikkea yllin kyllin. Hänen valtakunnassaan ei mitään puutu.  

TÄNÄÄNKIN Jumalan valtakunnan kutsua esittävät ne, jotka ovat sen ensin itse vastaanottaneet ja saaneet uskoa omat syntinsä anteeksi. He kehottavat uskomaan samaan Herraan, joka on heidät pelastanut synnin, kuoleman ja kadotuksen alta. Herran Jeesuksen voima riittää kaikkien syntisten pelastamiseen.   

Ilkka Lehto 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.