Kortesjärven uutta kuntosalia viimeistellään käyttöön 

Kortesjärven uuden kuntosalin käyttöön otto on viimeistelyjä vailla. Kuva: Katja Kankaansyrjä.
Kortesjärven uuden kuntosalin käyttöön otto on viimeistelyjä vailla. Kuva: Katja Kankaansyrjä.
Kortesjärven uuden kuntosalin käyttöön otto on viimeistelyjä vailla. Kuva: Katja Kankaansyrjä.
Kortesjärven uuden kuntosalin käyttöön otto on viimeistelyjä vailla. Kuva: Katja Kankaansyrjä.

KORTESJÄRVEN uuden kuntosalin valmistuminen alkaa häämöttää, viimeisiä laiteasennuksia vielä tehdään.  

–Kauhavan kaupunki julkaisi tiedotteen kuntosalista sosiaalisessa mediassa ja yhteydenottojen ja kulkuoikeuksien varaamisen määrä onkin ollut valtaisa, tarpeeseen on siis vastattu. Päätimme kerätä tiedot käyttäjistä näin etupainotteisesti, niin varsinainen käyttöönotto tapahtuu sitten mahdollisimman sujuvasti, kun kuntosali on valmis, kertoo liikunnanohjaaja Katja Kankaansyrjä.  

–Sali on koko kesän auki eli avoimia vuoroja on tarjolla kaikelle kansalle. Tämän tarkoitus olisi, että mahdollisimman moni pääsisi tutustumaan saliin. 

–Jos mielesi tekee aloittaa kuntosaliharrastus ja haluat kulkuoikeuden salille, lähetä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi liikunta@kauhava.fi osoitteeseen otsikolla Kortesjärven uusi kuntosali. Saat sähköpostiin linkin Bitswards-tunnuksen luontiin. Oven avaus toimii siis sovelluksella, jonka olet asentanut puhelimeesi, Kankaansyrjä ohjeistaa. 

–Sali tulee olemaan avoinna kesällä joka päivä aamuviidestä iltaan puoli kymmeneen. Siivoukselle on varattu aika aamulla kahdeksasta yhdeksään. Syksyllä avoimia vuoroja vähentävät vain koulun varatut tunnit sekä varatut ryhmätunnit. Avoimia vuoroja tulee kuitenkin riittämään hyvin, vinkkaa Kankaansyrjä.  

Syksyllä on tulossa myös tutustumistunnit, jotka järjestetään yhteistyössä liikuntapalveluiden ja kansalaisopiston Kuntoloikan kanssa. Lisäksi toiveita on tullut esimerkiksi naisten omasta vuorosta, liikuntatoimesta kerrotaan. 

Sirpa Kiviaho 

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä jutut

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2024/05/19/sairastuminen-opetti-elamaan-hetkessa-kertoo-mustan-vyon-judoka
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2024/05/14/alajarvella-kerataan-ideoita-viikon-20-lyhyet-uutiset
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2024/05/16/tana-kesana-kaikki-laulaa-kauhavalla
https://www.jarviseudunsanomat.fi/kategoriat/paikkakunnat/kauhava-kortesjarvi
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.