Vyshyvanka päivä – osa 1 

Svitlana Zubenko
Svitlana Zubenko.
Svitlana Zubenko
Svitlana Zubenko.
JOKA vuosi toukokuussa Ukraina juhlii Vyshyvanka-päivää, joka on omistettu yhdelle Ukrainan tärkeimmistä kansallisista symboleista. Brodeerattu paita, koristeltu pusero, on tärkeä osa ukrainalaista kansallispukua.  Vyshyvanka-päivää vietetään joka vuosi toukokuun kolmantena tors...

JOKA vuosi toukokuussa Ukraina juhlii Vyshyvanka-päivää, joka on omistettu yhdelle Ukrainan tärkeimmistä kansallisista symboleista. Brodeerattu paita, koristeltu pusero, on tärkeä osa ukrainalaista kansallispukua. 

Vyshyvanka-päivää vietetään joka vuosi toukokuun kolmantena tors…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.