Viikon uutiskattaus tarjoaa jokaiselle jotakin

Urheilua, kulttuuria ja tapahtumia. Viikon uutiskattaus lämmittää mieltä yhtä paljon kuin taivaalta paistava aurinko.
Urheilua, kulttuuria ja tapahtumia. Viikon uutiskattaus lämmittää mieltä yhtä paljon kuin taivaalta paistava aurinko. Kipaise lukemaan tänään kello 16!
Urheilua, kulttuuria ja tapahtumia. Viikon uutiskattaus lämmittää mieltä yhtä paljon kuin taivaalta paistava aurinko.
Urheilua, kulttuuria ja tapahtumia. Viikon uutiskattaus lämmittää mieltä yhtä paljon kuin taivaalta paistava aurinko. Kipaise lukemaan tänään kello 16!

Urheilua, ihmisiä, kulttuuria ja tapahtumia, niitä on riittänyt!

Eteläpohjalaiset elokuvantekijät kaavailevat isoa kansainvälistä tv-sarjaa kuvattavaksi Etelä-Pohjanmaalla. Sarja on saanut inspiraatiota lähipitäjistä, kansantaruista ja paikallistarinoista – Kunnianhimoisen kuusiosaisen sarjan tämänhetkinen työnimi on ”Taro”. Uutinen löytyy kotisivuilta tästä.

Vimpeliläinen Rene Mattila opiskelee Tampereen seudun ammattiopistossa media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoa osaamisalanaan audiovisuaalinen viestintä. Mattilan ensimmäinen lyhytelokuva on saanut ensi-iltansa, mukaan toteutukseen lähti nimekkäitä alan ammattilaisia.

Mitä meistä jää? Meistä ei jää muuta kuin hiljaisuus, vastaa Runonlausuntaa ja haitarimusiikkia -näyttämöteoksen lausuja Matti Ristinen esittämäänsä kysymykseen. Lauantaina 11. toukokuuta Lappajärven Karvalan nuorisoseuralla nähdyssä esityksessä käsiteltiin elämää, syntymää, kuolemaa ja rakkautta.

Viikonloppuna tehtiin taidetta moottorisahalla. Tapahtuma keräsi sankoin joukoin väkeä paikalle.

Lakis Areenalla järjestetyistä äitienpäiväjuhlista pääset lukemaan tästä.

Mainos

Urheilunnälkäisille kattaus tarjoaa pesäpalloa, sekä uutisia suunnistuksen saralta ja sisäsoudusta.

Tarinoita ihmisistä: Vimpeliläinen Oili Kaunisto on liikuttanut ihmisiä jo vuodesta 1997.

Evijärveläiset juuret omaava Sari Koivukangas asuu San Paolossa, jossa hän toimii trilogisen yliopiston opettajana ja hallinnossa vastaten kansainvälisistä asioista. Triloginen yliopisto yhdistää eri tieteen alat pyrkimyksenä parempi elämä. Hän on kirjoittanut myös oppikirjoja aikuisille ja kolme lastenkirjaa, joista kaksi on saatavilla myös suomeksi.

Karvalan Unskin vuosi Lappajärvellä oli valoisa.

Evijärven Sillankorvan leirintäaluetta on uudistettu syksystä asti. Vanhaa jäi ainoastaan ikkunat.

Nämä ja monta muuta juttua, vuoden 2024 ylioppilaita unohtamatta, löydät tämän viikon lehdestä. Muistathan, että digilehti ilmestyy luettavaksesi jo tänään kello 16!

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.