Jenni Hyypälle SM-kultaa 

Jenni Hyyppä saavutti SM-kultaa. Kuva: Amposeflow.
Jenni Hyyppä treenasi kisoihin kurinalaisesti, mutta SM-kulta tuli silti yllätyksenä. Kuva: Amposeflow.
Jenni Hyyppä saavutti SM-kultaa. Kuva: Amposeflow.
Jenni Hyyppä treenasi kisoihin kurinalaisesti, mutta SM-kulta tuli silti yllätyksenä. Kuva: Amposeflow.
Lappajärveläissyntyinen Jenni Hyyppä, 45, saavutti tämän kuun alussa fitnessin SM-kultaa. Seuratasolla seinäjokelaista Team BAO:a edustava Hyyppä kahmi arvometallia Vantaalla käydyissä kisoissa sarjassa Masters + 35-vuotiaat. Lisäksi irtosi voitto Women’s physique yleinen -sarjassa. Hyy...

Lappajärveläissyntyinen Jenni Hyyppä, 45, saavutti tämän kuun alussa fitnessin SM-kultaa. Seuratasolla seinäjokelaista Team BAO:a edustava Hyyppä kahmi arvometallia Vantaalla käydyissä kisoissa sarjassa Masters + 35-vuotiaat. Lisäksi irtosi voitto Women’s physique yleinen -sarjassa. Hyy…

Tämä sisältö on tilaajille

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.