Maailman kuutio -hankkeelle tulossa tukea Etelä-Pohjanmaan liitolta 

Lappajärven kunnanhallitus kokousti 8. huhtikuuta.
Lappajärven kunnanhallitus kokousti 8. huhtikuuta.
Lappajärven kunnanhallitus kokousti 8. huhtikuuta.
Lappajärven kunnanhallitus kokousti 8. huhtikuuta.

LAPPAJÄRVEN kunnanhallitus hyväksyi maanantaina Maailman kuutio – Cube of the world -selvityshankkeen määrärahamuutoksen. Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että talousarvioon 2024 tehdään hankkeelle 48 000 euron määrärahamuutos. Vuodelle 2025 jää menoihin 10 750 euroa ja tuloihin 47 000 euroa. Määräraha katetaan talousarviolainalla.  

Etelä-Pohjanmaan liitto on ilmoittanut, että se voi myöntää hankkeelle enintään 47 000 euroa, jolloin kokonaisbudjetiksi muodostuu 58 750 euroa kunnan osuuden ollessa 11 750 euroa. Koska hankkeella ei ollut myönteistä päätöstä vuonna 2023, ei määrärahaa ole kunnan vuoden 2024 talousarviossa. Tulot kirjautuvat vasta vuonna 2025, jolloin tehdään maksatushakemus. 

Maailman kuutio – Cube of the world tulee olemaan koulutuksellinen ja matkailullinen kohde, joka yhdistää geoparkin tärkeimmät teemat ympäristökasvatuksen, geologisen historian tarinallistamisen, geokulttuurin ja matkailun. Selvityshankkeessa on tarkoituksena kartoittaa ja sitouttaa hankkeelle olennaiset yhteistyökumppanit ja suunnitella yhteistyö sekä laatia pohjakartan piirustukset ja rakennussuunnitelmat.   

KUNNANHALLITUS päätti osallistua SeAMKin aloituspaikkojen lisäämiseen 7 391 eurolla edellyttäen, että muutkin kunnat osallistuvat aloituspaikkarahoitukseen. 

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä uutiset

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.