Lamminnevalle suunnitellaan merkittävää aurinkovoima-aluetta

Lappajärven kunta mahdollistaa Lamminnevan aurinkovoima-alueen suunnittelutarveratkaisuna. Kuva: Neova Group.
Lappajärven kunta mahdollistaa Lamminnevan aurinkovoima-alueen suunnittelutarveratkaisuna. Kuva: Neova Group.
Lappajärven kunta mahdollistaa Lamminnevan aurinkovoima-alueen suunnittelutarveratkaisuna. Kuva: Neova Group.
Lappajärven kunta mahdollistaa Lamminnevan aurinkovoima-alueen suunnittelutarveratkaisuna. Kuva: Neova Group.
LAPPAJÄRVEN tekninen valiokunta päätti päätti lausunnossaan ELY-keskukselle 26. maaliskuuta, ettei aurinkovoiman rakentamiseen Lamminnevan alueelle tarvita YVA-menettelyä tai tarveharkintaa, vaan se voidaan toteuttaa suunnittelutarveratkaisua hyödyntäen. VAPO Terra Oy suunnittelee ennen ...

LAPPAJÄRVEN tekninen valiokunta päätti päätti lausunnossaan ELY-keskukselle 26. maaliskuuta, ettei aurinkovoiman rakentamiseen Lamminnevan alueelle tarvita YVA-menettelyä tai tarveharkintaa, vaan se voidaan toteuttaa suunnittelutarveratkaisua hyödyntäen.

Mainos

VAPO Terra Oy suunnittelee ennen …

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.