Vimpelin hiihtokampanja lähestyy loppuaan   

Mestarisuksittelijaksi pääsee, mikäli kilometrejä on kertynyt yli 500.
oplus_1048576
Mestarisuksittelijaksi pääsee, mikäli kilometrejä on kertynyt yli 500.
oplus_1048576

NÄIN viimeistenkin lumien sulaessa voi alkaa talven kilometrejä ynnäilemään yhteen. Hiihtokampanjaan lasketaan 1.12–30.4 välisenä aikana hiihdetyt kilometrit. Mestarisuksittelijaksihan pääsee tutusti +500 kilometrin suorituksella! Lasten mestarisuksittelijakampanjan tavoite oli hiihtää ikävuotesi x 10 oleva kilometrimäärä. Esimerkiksi 6-vuotias pääsee mestarisuksittelijaksi 60 kilometrillä ja 15-vuotias 150 kilometrin suorituksilla. Lasten kampanja on tarkoitettu kaikille alle 15-vuotiaille. Lasten mestarisuksittelija tulee saamaan palkinnon aikuisten kampanjan tavoin. Ilmoita vapaa-aikatoimistoon yli 500 kilometrin suoritukset 12. toukokuuta mennessä. Ilmoituksen voi tehdä puhelimitse viestillä tai soitolla 044 4659490 ja sähköpostilla ari.takala@vimpeli.fi

Mainos

Ari Takala 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.