Ystävänpäivänä väki kokoontui Kitkan maisemiin

Toistasataa ystävänpäivän viettäjää saapui laskiaisriehaan.
Toistasataa ystävänpäivän viettäjää saapui laskiaisriehaan.
Toistasataa ystävänpäivän viettäjää saapui laskiaisriehaan.
Toistasataa ystävänpäivän viettäjää saapui laskiaisriehaan.

YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ 14. helmikuuta järjestettiin laskiaisrieha Kitkalla yhteistyössä Kauhavan seurakunnan ja Kortesjärven MLL kanssa. Paikalle oli saapunut toistasataa iloista ystävänpäivän viettäjää.

Monenlaista puuhaa oli järjestetty ystävänpäivän tapahtumaan. Majalla oli kasvomaalausta ja askartelua. MLL oli jäädyttänyt timantteja, joita oli piilotettu pihapiiriin. Timantteja etsittiin yhdessä ystävän kanssa. Löydetyistä timanteista muodostettiin sydän ja kaikki saivat pienen palkinnon.  Lämmittelemässä oli mukava käydä sisällä ja samalla juoda kahvit ja mehut laskiaispullineen. Arpoja oli myynnissä lähetystyön hyväksi. Pappi Nina Eskoli piti hartauden ja ulkona sai kiertää myös lähetysrastipolun. Makkaroita sai itse paistaa kodalla ja laskea mäkeä sydämensä kyllyydestä.

–Tämä on mielettömän mahtavaa, kun tapahtumaan tulee ihmisiä. Seurakunnassa iloitaan siitä, että perheet lähtevät liikkeelle. Täällä perheet tapaavat toisiaan. Tapahtuman järjestäminen yhteistyössä eri tahojen kanssa ilostuttaa myös, kertoo nuorisotyöntekijä Anna-Maria Sironen.

Mainos

–Tapahtuma oli tosi onnistunut ja siitä jäi kaikille hyvä mieli. Mahtavasti oli lähtenyt lapsiperheitä liikkeelle ystävänpäivänä. Lapset ja vanhemmat tapasivat ystäviään ja ehkä uusiakin tuttavuuksia syntyi. Kauhavan seurakunnan kanssa yhteistyö tapahtumien järjestämisessä on aina helppoa ja sujuvaa, niin tälläkin kertaa, toteaa Kortesjärven MLL puheenjohtaja Anna Sarkaranta.

–Laskiainen osuu usein ystävänpäivän läheisyyteen. Laskiaisen aiheena on ”Jumalan rakkauden uhritie”. Hartaudessa kerroin, että tällä tiellä Jumala osoittaa rakkautensa ja lähettää meidät rakastamaan toinen toistamme, sanoo pappi Nina Eskoli.

Sirpa Kiviaho

Sinua saattaisivat kiinnostaa nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.