Veto vaisuun voittoon hallipesiksessä

Aleksi Lassilan, Petri Pulliaisen sekä muun Veto-lauman peli ei toiminut täysin toivotusti. 8/8 kärkilyöntitehot kerännyt Lassila palkittiin Vedon parhaana.
Aleksi Lassilan, Petri Pulliaisen sekä muun Veto-lauman peli ei toiminut täysin toivotusti. 8/8 kärkilyöntitehot kerännyt Lassila palkittiin Vedon parhaana.
Aleksi Lassilan, Petri Pulliaisen sekä muun Veto-lauman peli ei toiminut täysin toivotusti. 8/8 kärkilyöntitehot kerännyt Lassila palkittiin Vedon parhaana.
Aleksi Lassilan, Petri Pulliaisen sekä muun Veto-lauman peli ei toiminut täysin toivotusti. 8/8 kärkilyöntitehot kerännyt Lassila palkittiin Vedon parhaana.

Veto-Hamina 10 (111, 22) 

Vimpelin Veto kaatoi Haminan Palloilijat miesten TalviSuperpesiksen ottelussa Seinäjoella. Väännön ensimmäisestä jaksosta muodostui sinivalkoinen ilotulitus Vedon raadellessa Haminan ulkokenttää. Veto siirtyi avausvuorossa neljän juoksun johtoon Mikko Vihriälän kahdella kotiutuksella ja Jukka-Pekka Vainionpään sekä Matias Rinta-ahon onnistumisilla. Veto-mylly möyhensi Haminaa myös toisessa vuorossa, miehen iskivät kotiin Vainionpää sekä Juho Heikkala ja Lauri Vihriälä. Kolmannessa vuorossa jatkui sama tahti Vedon mellastaessa mielensä mukaan, numeroita taululla muuttivat Vainionpää, Olli Heikkala, Teemu Kinnunen sekä harhaheitto. Haminan osalta kosmeettista lohtua tarjosi neljäs vuoro yhdellä juoksulla. 

Toisella jaksolla Hamina siirtyi avausvuorossa kahden juoksun johtoon. Veto nousi rinnalle toisessa vuorossa Janne Mäkelän kahdella kotiutuksella. Vedon sisäpeli ei kuitenkaan toiminut loppujakson aikana läheskään toivotusti, eikä lisäjuoksuja nähty. Veto pääsi silti vielä viimeisellä sisävuorollaan yrittämään kotiutusta kolme kertaa, saldona pyöreä nolla. Ottelun kolmostilanteet Vedolle 26–10. 

–Saimme ensimmäisellä jaksolla paljon hyviä lyöntejä, ja ulkopelin toimi. Toisella jaksolla ulkopeli toimi myös varsin hyvin, mutta juoksujen teko oli haastavaa. Vaikka tiukaksi meni, voitto on aina voitto, kertasi ottelua Vedon pelinjohtaja Petri Pulliainen. 

Mainos

Vedon riveistä puuttui Severi Lassila. –Hänen osaltaan tähdätään kauden avaukseen. 

Veto kohtaa sunnuntaina Seinäjoella JymyJussit. 

Tomi Olli 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.