Vedolle tappio Forssassa

Vedon voittoputki katkesi lauantaina Forssassa
Vedon voittoputki katkesi lauantaina Forssassa. Kuva: Vimpelin Veto
Vedon voittoputki katkesi lauantaina Forssassa
Vedon voittoputki katkesi lauantaina Forssassa. Kuva: Vimpelin Veto

VIMPELIN VETO taipui Forssan Alulle Naisten Korisliigan ottelussa koriluvuin 84–74 (17–23, 20–21, 30–14, 17–16). 

Veto aloitti ottelun pirteästi johtaen ensimmäisen jakson jälkeen 17–23. Vedon hyvä vire jatkui toisella jaksolla ja sinivalkoiset johtivat tauolla 37–44. Kolmas jakso oli Vedolle synkkä ja Alku siirtyi 67–58 johtoon. Veto nousi viimeisellä jaksolla 3 pisteen päähän, mutta kotijoukkueen 2 viime hetken kolmosta ratkaisivat pelin Forssalle. 

–Tauon jälkeen peli ote kirposi ja Alku pääsi karkumatkalle. Nousimme vielä lopussa, mutta se ei aivan riittänyt voittoon, kertoi Vedon valmentaja Jukka-Pekka Kujala

Mainos

Vedolle tuli ottelussa 17 menetystä ja Alku voitti levypallot 49–39. Vedon parhaana palkittiin 13 pistettä upottanut Anni Kujala. Sam Breen ja Sirena Tuitele pussittivat 18 pistettä. Forssan jenkkikolmikko oli kovassa iskussa. (Cheslek 23, Vega 26 ja Jansen 17 pistettä) 

Veto: Isoranta 3/3, R. Kujala 8/4, A. Kujala 13/2, Toomingas 8/3, Viita 6/5, Tuitele 18/3, Breen 18/14/9 syöttöä. 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös tämä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.