SRK:n kansainvälisen lähetystyön verkkosivut on julkaistu

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys tekee lähetystyötä sisarjärjestöineen Euroopassa, Afrikassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Ecuadorissa sekä Pakistanissa.
Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys tekee lähetystyötä sisarjärjestöineen Euroopassa, Afrikassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Ecuadorissa sekä Pakistanissa. Kuva: SRK.
Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys tekee lähetystyötä sisarjärjestöineen Euroopassa, Afrikassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Ecuadorissa sekä Pakistanissa.
Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys tekee lähetystyötä sisarjärjestöineen Euroopassa, Afrikassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Ecuadorissa sekä Pakistanissa. Kuva: SRK.

Vanhoillislestadiolaisen kristillisyyden kansainväliseen lähetystyöhön suunnatut internetsivut on julkistettu osoitteessa kingdomofpeace.net. Hankkeen takana ovat SRK sekä sisarjärjestöt SFC Ruotsista ja LLC Pohjois-Amerikasta.

–Kuukausittain kymmenet tuhannet ihmiset hakevat internetin hakukoneista tietoa, mistä löytyy Jumalan valtakunta, mitä tarkoittaa parannus ja miten voi saada synnit anteeksi. Uusi sivusto vastaa tähän tarpeeseen. Sivujen tarkoitus on saattaa Jumalan sanan mukainen opetus eri puolilla maailmaa elävien, uskonasioista kiinnostuneiden ihmisten löydettäväksi sekä kutsua heitä sanan kuulemiseen ja henkilökohtaiseen parannukseen, kertoo SRK:n lähetystyön asiantuntija Miika Kopperoinen.

Sivuilta löytyy sekä opillista sisältöä että henkilökohtaisia kertomuksia kuvien, tekstien, audioiden ja videoiden muodossa. Alkuvaiheessa sivusto ja sen sisältämä materiaali on ainoastaan englanninkielistä, mutta jatkossa se tulee palvelemaan myös muunkielisiä vierailijoita.

–Sivuston näkyvyyttä pyritään parantamaan hakukoneoptimoinnin avulla. Tämä tarkoittaa, että kingdomofpeace.net-sivusto pyritään nostamaan tietyillä hakusanoilla tietoa hakevalle ensimmäisten hakutulosten joukkoon. Jotta hakukoneiden algoritmit alkavat noteerata sivun ja tarjoavat sen sisältöä mahdollisimman monille uskonasioista kiinnostuneille, toivotetaan kävijät tervetulleiksi tutustumaan sivustoon ja jakamaan sitä omissa kanavissaan. Sivuston tarkoitusta tukemaan on perustettu myös Instagram-, Facebook- ja YouTube -tilit.

Mainos

Verkkosivujen kehityksestä vastaa pääosin vapaaehtoisista koostuva työryhmä.

SRK järjestää Suomen rajojen ulkopuolella säännöllisesti seuroja yhteistyössä sisarjärjestöjen LLC:n ja SFC:n kanssa. Yhteistä lähetystyötä suunnittelee MW3-yhteistyöryhmä (Mission Work 3). Myös lähetystyön kohdemaiden toimijat osallistuvat muissa kohdemaissa tehtävään lähetystyöhön.

Euroopassa lähetysseuroja järjestetään Espanjassa, Isossa-Britanniassa, Latviassa, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa, Sveitsissä/Ranskassa, Unkarissa, Venäjällä ja Virossa. Afrikassa kohdemaita ovat Ghana, Gambia, Guinea, Kenia, Ruanda, Senegal, Sierra Leone ja Togo. Seuroja järjestetään myös Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Ecuadorissa sekä Pakistanissa. Pyynnöstä seuroja järjestetään tarpeen mukaan myös muualla.

Sinua saattaisivat kiinnostaa nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.