Kauhavan Suviseuroihin odotetaan jopa 80 000 seuravierasta

Suviseurojen päätoimikunnan puheenjohtaja Jussi Rentola kertoi tulevan kesän tapahtumasta Kauhavan seurakuntatalolla torstaina.
Suviseurojen päätoimikunnan puheenjohtaja Jussi Rentola kertoi tulevan kesän tapahtumasta Kauhavan seurakuntatalolla torstaina.
KESÄ-HEINÄKUUN vaihteessa Kauhavalla järjestettävät SRK:n Suviseurat moninkertaistavat kaupungin väkiluvun muutamaksi päiväksi. Suviseuroihin odotetaan 70 000 majoittujaa sekä noin 10 000 päiväkävijää, mikä väistämättä vaikuttaa kaupungin asukkaiden sekä lähiympäristön elämään jollakin tavalla.

KESÄ-HEINÄKUUN vaihteessa Kauhavalla järjestettävät SRK:n Suviseurat moninkertaistavat kaupungin väkiluvun muutamaksi päiväksi. Suviseuroihin odotetaan 70 000 majoittujaa sekä noin 10 000 päiväkävijää, mikä väistämättä vaikuttaa kaupungin asukkaiden sekä lähiympäristön elämään jollakin tavalla.

Tämä sisältö on tilaajille

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.