He sädehtivät auringon kanssa kilpaa – Kauhavan lukion vanhat vierailivat Kortesjärvellä

Unelmien puku yllä ja hymy herkässä. Kuvassa Aada Korpi (vas.) ja Lotta Hautanen.
Unelmien puku yllä ja hymy herkässä. Kuvassa Aada Korpi (vas.) ja Lotta Hautanen.
KAUHAVAN LUKION kakkosluokkalaiset saapuivat 9. helmikuuta Kortesjärven Yhtenäiskoululle esittämään vanhojentanssiesityksen. Paikalle saapui 12 paria, kaiken kaikkiaan pareja oli enemmän, mutta he olivat jakaantuneet esityksiinsä toisaalle. Kaikki koulun oppilaat tulivat seuraamaan tätä...

KAUHAVAN LUKION kakkosluokkalaiset saapuivat 9. helmikuuta Kortesjärven Yhtenäiskoululle esittämään vanhojentanssiesityksen. Paikalle saapui 12 paria, kaiken kaikkiaan pareja oli enemmän, mutta he olivat jakaantuneet esityksiinsä toisaalle.

Kaikki koulun oppilaat tulivat seuraamaan tätä…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.