Lakiksella kiihdyteltiin kelkkoja yli kuudenkymmenen osallistujan voimin 

Moottorikilpailun drag race -kisat keräsivät Lakikselle osallistujia ympäri Suomea. Kuvassa mustasaarelaisen Hans Holmin tyylinäyte.
Moottorikilpailun drag race -kisat keräsivät Lakikselle osallistujia ympäri Suomea. Kuvassa mustasaarelaisen Hans Holmin tyylinäyte.

SUOMEN Moottorikelkkailijat Ry:n yhteistyökumppani Snow Drag ry järjesti viikonloppuna 3–4. helmikuuta kauden ensimmäisen moottorikelkkailun drag race -kisan Vimpelissä Lakeaharjulla. Kisa oli samalla kauden ensimmäinen SM-osakilpailu ja ensimmäistä kertaa järjestettiin myös kiihdytyskisat Juniorit 200cc -luokassa. Radan pituus oli 152 metriä, leveys 10 metriä ja keliolosuhteetkin olivat kisaa ajatellen kohtuulliset.  

Tapahtuma keräsi yli kuusikymmentä kisaajaa ympäri Suomen.  

–Viime vuonna olimme täällä ensimmäistä kertaa. Lakis on paikkana huippu tällaisille kisoille. Täällä on hyvä paikka ajaa ja asumiset järjestyvät läheltä. Se on tärkeä juttu, kun perheitä lähtee matkaan Ivalosta asti lasten kera, kertoo järjestävän tahon Per Söderblom

Cassandra Holmin kireä lähtö.
Lakis täyttyi osallistujista, joista suurin osa majoittui läheisissä mökeissä.
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.