Lappajärven kirjastossa vietetään valtakunnallista Lainan päivää  

Lappajärven kirjastonjohtaja Joona Hakalahti. Kuva: Tarja Puro.
Lappajärven kirjastonjohtaja Joona Hakalahti. Kuva: Tarja Puro.

TORSTAINA 8. helmikuuta kannattaa suunnistaa kohti Lappajärven kirjastoa Lainan päivän viettoon, nimittäin samana päivänä saatellaan eläkkeelle kirjastonhoitaja Ritva Vistinmäki

–Samalla toivotamme myös uuden kirjastonjohtajan Joona Hakalahden tervetulleeksi. Kahvia on tarjolla kello 16.30–18. Illan aikana on myös mahdollisuus osallistua arvontaan, vihjaisee Lappajärven lukion rehtori ja kunnan sivistysjohtaja Tarja Puro. 

–Luvassa on myös kulttuurisia ja liikunnallisia yllätyksiä, mutta niistä en voi vielä paljastaa enempää, kannattaa tulla paikan päälle.  

Lainan päivänä palautettujen kirjojen sakot saa anteeksi ja poistokirjojakin on tarjolla veloituksetta, kerrotaan kirjastosta. Samalla voi kurkistaa Ritvan kirjasuositukset ja Joonan elokuvavinkit. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.