Veto haki pisteet Espoosta

Sam Breen palkittiin Vedon parhaana kun EBT kaatui 72-81. Kuva: Ville Vuorinen

EBT-Veto 72-81

Vimpelin Vedon korisnaisten nousujohteinen tammikuu sai jatkoa kun Veto nappasi lauantain vierasottelussa pisteet EBT:ltä 72-81 (16-24,14-17,16-18,26-22)

Veto aloitti ottelun vahvasti ja puoliajalla ViVe johti 30-41. Tauon jälkeen Vedon hyvä vire jatkui ja sinivalkoiset johtivat parhaimmillaan 22 pisteellä. EBT kiri 4.jaksolla 8 pisteen päähän, mutta vieraiden kantti piti ja pisteet matkasivat Vimpeliin.

Kentän korikunkku oli 31 pistettä upottanut Vedon Sam Breen. JahChe Whitfield saalisti 16,Silja Viita 12 ja Anni Kujala 11 pistettä. EBT ykkönen oli Erica Mace 24 pisteellä.

-Pelasimme ihan kelpo ottelun ja vierasvoittoon pitää olla tyytyväinen, tiesimme EBT:n vahvuudet,mutta silti hävisimme levypallot 53-36. Hyökkäyspelissä ilahdutti 28 syöttöä,kertoi valmentaja Jukka-Pekka Kujala

Veto: Himanen 0/2,Whitfield 16/3/5 syöttöä,Isoranta 5/2,A.Kujala 11/2,Toomingas 0/3,Viita 12/3,Tuitele 6/10/6 syöttöä,Breen 31/10/7 syöttöä