Julia Rantalan Kadotettu paratiisi -näyttely käsittelee väkivallan eri muotoja

Julia Rantala haluaa teoksillaan herätellä ihmisiä. –Väkivalta on aina ihmisoikeusrikkomus, sanoo Rantala.
Julia Rantala haluaa teoksillaan herätellä ihmisiä. –Väkivalta on aina ihmisoikeusrikkomus, sanoo Rantala.

VILLA VÄINÖLÄSSÄ jatkuu ihmisen perusoikeuksien puolesta kantaaottavien näyttelyiden teema. Helmikuun ajan esillä on nuoren taiteilijan Julia Rantalan kavalkadi veistoksia ja akvarelleja. Kadotettu paratiisi -näyttely käsittelee hienovaraisen ja usein piilossa olevan väkivallan eri muotojen ja uhrien tunteiden esiintymistä surrealistisissa akvarellitöissä ja savitöissä. Usein väkivaltaan turtuu ja se piilotetaan muun muassa pelon tai häpeän takia valheellisen kuoren alle. Teosten tarkoitus on herätellä ihmisiä. Väkivalta on aina ihmisoikeusrikkomus. Julia Rantalan teokset esillä Villa Väinölässä 2–23. helmikuuta 2024. Näyttelyn avajaisia vietetään perjantaina 2. helmikuuta 2024 kello 17.

Villa Väinölä on avoinna tiistaista perjantaihin kello 13–17, muina aikoina sopimuksen mukaan.

Marjut Mässbacka

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.