Paukkupakkasia ja paljon uutisia – Järviseudun Sanomien vuoden toinen lehti on täynnä seudun elämää ja ihmisiä

Paukkupakkasia ja paljon uutisia – Järviseudun Sanomien vuoden toinen lehti ilmestyy tänään diginä.
Paukkupakkasia ja paljon uutisia – Järviseudun Sanomien vuoden toinen lehti ilmestyy tänään diginä.
Järviseudun Sanomat 2/24 julkaistaan tuttuun tapaan kotisivullamme tänään 9. tammikuuta kello 16. Mitä on luvassa?

VUOSI 24 on käynnistynyt Järviseudullakin kireiden pakkasten merkeissä ja samalla runsaan uutisvirran kera. Vaan on sitä kylmää ollut ennenkin. Kortesjärveläinen Kauno Luoma kertoo, kuinka 1960-luvulla oli niin kylmää, että pikkulinnutkin olivat niin pökkyrässä kylmästä, että tupsahtivat hanskalle istumaan. Pörssisähkön korkea hinta on puhuttanut viime aikoina, mutta onko se näkynyt sähköyhtiöissä sopimusten vaihdoksina?

Lehdessä kerromme, kuinka kunnanvaltuustojen kokousten striimaaminen on vaikuttanut päätöksenteon avoimuuteen. Kestopalkki juhli 25-vuotissyntymäpäiviään ja palkitsi pitkäaikaisia työntekijöitään. Lappajärven kunta osallistuu turkistarhaajia tukevaan hankkeeseen. Vimpelissä pitkään suunniteltu kalkkiuunimonumentti valmistui jouluksi. Pekka Kangas on järjestänyt useita ilmastoa koskevia seminaareja ja koonnut tietoa ilmaston historiasta, nykytilasta ja menneisyydestä katsottavaksi kaikille. Hän kyseenalaistaa puheet ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta tuon tiedon pohjalta.

Mainos

OmaSäästöpankin konttori perustettiin Alajärvelle 30 vuotta sitten. Millaisia rahankäyttäjiä järviseutulaiset ovat?

Mukana on myös runsas kattaus urheilua: evijärveläinen Joska Försti lentopalloilee Tuto Volleyssä, JPK pyrkii alueen liikuttavimmaksi urheiluseuraksi, Veto aloitti uuden vuoden voitolla, Lavettaret testasi talvikuntoaan Vaasassa ja padelia on pelattu Alajärvellä nyt kaksi vuotta. Järviseutu sai ensimmäisen padelseuransa lokakuussa. Sen perustamista juhlitaan 13. tammikuuta.

Lue myös nämä; näitä uutisia ei printistä tai digistä löydy

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.