Lappajärven Veikot palkitsi viime vuonna ansioituneita urheilujuhlassa 

Lappajärven Veikkojen vuoden 2024 ansioituneita vas. Jaakko ja Anne Anttila edessään Eino ja Niilo Anttila, Janna- Juulia Mäenpää, Aada Niskanen, Aulis Savola, Antti Tenhunen ja Jouni Anttila
Lappajärven Veikkojen vuoden 2024 ansioituneita vas. Jaakko ja Anne Anttila edessään Eino ja Niilo Anttila, Janna- Juulia Mäenpää, Aada Niskanen, Aulis Savola, Antti Tenhunen ja Jouni Anttila.

LAPPAJÄRVEN VEIKOT muisti ansioituneita jäseniään Lappajärven kunnan ja Veikkojen yhteisessä palkitsemistilaisuudessa. Viime vuoden urheilijana palkittiin seiväshyppääjä Janna-Juulia Mäenpää. Hän voitti sarjan N17 Suomen mestaruuskilpailuissa kultaa niin hallissa kuin ulkonakin. Hänen valmentajaäitinsä Hanna-Leena Mäenpää valittiin vuoden valmentajaksi.  

Maailmanmestaruuskilpailuissa sarjassa M85 yleisurheilun hallikilpailuissa hopeaa painonheitossa ja pronssia kiekonheitossa sekä kolme mitalia SM-kilpailuissa voittanut Aulis Savola palkittiin parhaana miesurheilijana.  

Nuorisourheilijoina palkittiin pesäpalloilija Aada Niskanen ja moukarinheittäjä Antti Tenhunen. Vuoden toimijana muistettiin jalkapallon parissa monessa roolissa pyyteettömästi puurtava Jouni Anttila. Vuoden urheiluperheenä muistettiin Veikkojen jalkapallotoiminnan voimakkaaseen kasvuun saattanutta Anne ja Jaakko Anttilan perhettä. 

Lisäksi urheiluseura muisti sisäsoudun Pohjoismaiden mestaruuskilpailujen hopeamitalisteja sarjassa M70 Matti Etelämäkeä ja Esko Hyyppää, joille kummallekin kertyi lisäksi neljä SM-tason mitalia. Suomen mestaruuksiin ylsivät myös aikuisurheilijat sarjassa M75 Arvi Kangastie saaliinaan yhteensä kuusi mitalia sekä viestijoukkue M70 Kangastie, Jarmo Mäkinen, Esa Männikkö ja Juhani Tikkalahti. Tikkalahti saavutti myös kaksi pronssia hyppylajeissa. 

Veera Timo voitti ensimmäisen SM-mitalinsa sisäsoudussa naisten 6000 metrin matkalla ollen kolmas.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.