Sivuluisurock täyttää ensi kesänä viisi vuotta

Alajärveltä kotoisin oleva pillipiipari Juhana Haukkala.
Alajärveläislähtöinen Juhana Haukkala on yksi ensi vuoden Sivuluisurockin esiintyjistä.
Alajärveltä kotoisin oleva pillipiipari Juhana Haukkala.
Alajärveläislähtöinen Juhana Haukkala on yksi ensi vuoden Sivuluisurockin esiintyjistä.

SIVULUISUROCK juhlistaa viisivuotista taivaltaan ensi kesänä elokuun viimeisenä lauantaina
31. elokuuta 2024. Tapahtuman pääesiintyjänä on vahvasti mollivoittoista suomenkielistä Helismaa-rautalanka-metallia soittava Viikate. Jos pääesiintyjiä voisi olla kaksi niin toinen pääesiintyjä on ehdottomasti Coitus Int 50 Revival. Coitus Int muistetaan erityisesti levyistään Juice Leskinen & Coitus Int (1973) sekä Per Vers runoilija (1974), joiden kappaleita yhtye 50 Revival-kokoonpanollaan Sivuluisurockissa esittääkin.

Alkuperäisestä kokoonpanosta mukana ovat Mikko Alatalo sekä Pena Penninkilampi. Muita esiintyjiä ovat Dioa, Deep Purplea sekä Rainbowta esittävä Stargazers sekä seinäjokistunut Alajärveltä kotoisin oleva pillipiipari Juhana Haukkala. Lisää julkistuksia on luvassa ensi vuonna esiintyjien ja oheisohjelman saralta.


–Muistan hyvin kun vuonna 2019 ensimmäistä Sivuluisurockia tehdessämme meitä pidettiin vähän hulluina ja idean joutui avaamaan aika monelle eri taholle ja säätämistä oli todella paljon. Vieläkin varmaan pidetään hulluina, mutta ei ehkä ihan niin paljoa. Ensi kesänä Sivuluisurock täyttää jo 5 vuotta ja se kyllä viittaa aika vahvasti siihen, että tapahtumalle on kysyntää ja tarvetta. Uskonkin, että 5-v juhlavuoden tapahtumasta tulee ikimuistoinen, kertoo tapahtuman tuottaja Jaakko Erkinheimo.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.