Lipeää kuljettanut säiliöauto ajoi ojaan aamupäivällä Lapualla valtatie 16:lla.

Onnettomuuspaikalla tie on suljettu, kiertotie kulkee Kuortaneen kautta.
Onnettomuuspaikalla tie on suljettu, kiertotie kulkee Kuortaneen kautta.

Säiliön vuodosta valuu syövyttävää ja terveydelle haitallista lipeää valuu ympäristöön, vuodon laajuutta selvitellään. Tie on suljettu liikenteeltä tuntien ajan. Kiertotie ohjataan Kuortaneen kautta, teille 66 ja 711.

Kuljettaja loukkaantui lievästi onnettomuudessa, hänet on kuljetettu ambulanssilla sairaalaan. Paikalla pelastus- ja raivaustöissä ovat Alajärven ja Seinäjoen pelastuslaitokset ja Kauhajärven vapaapalokunta.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.