Kylillä kokoonnutaan yhteisiin hetkiin 

Ylikosken maamiesseuralla tarjottiin kylänväelle jouluinen kyläilta 30. marraskuuta. Kyläläisille oli tarjolla maukas joulupuuro ja torttukahvit. Joululauluja laulettiin myös porukalla. Ylikoskella on kokoonnuttu jo kauan yhteisiin kyläiltoihin. Kuva: Emilia Salo.
Ylikosken maamiesseuralla tarjottiin kylänväelle jouluinen kyläilta 30. marraskuuta. Kyläläisille oli tarjolla maukas joulupuuro ja torttukahvit. Joululauluja laulettiin myös porukalla. Ylikoskella on kokoonnuttu jo kauan yhteisiin kyläiltoihin. Kuva: Emilia Salo.

KORTESJÄRVEN kylissä vuosi alkaa näyttämään loppuaan ja ihmiset valmistautuvat jouluun. Se näkyy mukavina kyläiltoina ja puurojuhlina eri kylissä. Tapahtumat omalle kylänväelle ovat tuiki tärkeitä ja muistuttavat näin joulun alla varsinkin, että yhdessä on hyvä olla. Kortesjärven kylät ja seurat ovat hyvin aktiivisia järjestämään tapahtumia ja kyliltä löytyy aktiivista porukkaa. 

Isomäen maamiesseura tarjosi lounaan alueensa asukkaille 2. joulukuuta. Mukavassa tapahtumassa aktiiviset kyläläiset pääsivät istumaan valmiiseen pitopöytään. Maukkaan ruuan oli valmistanut Inkeri Uusimäki.  

Alla kuvia Ylikylän nuorisoseuralta ja Pirttisestä.

Sirpa Kiviaho 

Ylikylän nuorisoseuralla oli 9. joulukuuta Ylikylän kyläyhdistyksen ja Ylikylän nuorisoseuran yhteinen puurojuhla kyläläisille. Nuorisoseura huolehti kylänväelle puuron ja torttukahvit ja kyläyhdistys huolehti ohjelmasta. Paikalle ehti myös joulupukki, jolla oli jokaiselle lapselle pieni lahja. Arvontaa oli myös järjestetty ihmisten iloksi ja hauskuutta ei puuttunut, sillä kinkkujahan on monen kokoisia. Jimi Hanhikoski voitti pikku-kinkun kotiin viemiseksi. Kuvat: Sirpa Kiviaho.
Ohjelmassa oli myös kylän lapsista koottu kuoro, joka teki ensiesiintymisen tässä tapahtumassa.
Pirttisessä vietettiin myös puurojuhlaa 10. joulukuuta. Väkeä oli paikalle saapunut mukavasti puuron ja torttukahvien äärelle. Tiernapoikien esitys loi joulun tunnelmaa Piret Stepanovin säestyksellä ja huuliharpulla tapahtumassa soitti Erkki Peltola. Tilaisuus päättyi yhteislauluun ja mukavaan jouluiseen tunnelmaa. Kuvat: Elina Autio.
PIrttisen puurojuhlaa.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.