Linda Kulmala on Soinin vuoden urheilija

Soinin kunta ja Soinin Sisu palkitsivat vuoden aikana menestyneitä 12. joulukuuta. Kuva: Soinin kunta.
Soinin kunta ja Soinin Sisu palkitsivat vuoden aikana menestyneitä 12. joulukuuta. Kuva: Soinin kunta.

SOININ Soinin kunnan sivistyslautakunta palkitsi hyvin menestyneitä urheilijoita ja toimijoita. Palkitsemistilaisuus pidettiin yhdessä Soinin Sisun kanssa Soinin Yhteistalolla.

Vuodenurheilijana palkittiin Linda Kulmala, joka voitti esteratsastuksen Suomenratsujen kuninkaalliset 2023 -kilpailun mestaruuden Ypäjällä suomenhevosellaan Rannan Ruhtinas. Lisäksi ratsukolla on muita sijoituksia alue- ja kansallisella tasolla. Kulmala on kisannut vuoden aikana neljällä muullakin suomenhevosella, jotka ovat Piitsin Pääskynen, Piitsin Marmori, Kankalon Iisakki ja Pörnä-Poika.

Vuoden nuori toimija on Aino Viirumäki, joka on ollut useampana vuonna mukana kökässä muun muassa Arpaisen patikassa, erilaisissa tapahtumissa lipunmyynnissä sekä nuorisovaltuustossa.

Ryhtinuori on Pihla Peura. Peura on pitänyt Soinin Tiikereiden kiekkokoulua Soinissa ainakin kolmena eri vuotena sekä toiminut ohjaajana Soinin Sisun yleisurheilukoulussa kesällä 2023.

Kunnon kuntalaisena palkittiin Irma Nukarinen, joka on toiminut jo 90-luvulta lähtien soinilaisissa yhdistyksissä ja ohjannut muun muassa jumppia. Tällä hetkellä hän on mukana Soinin musiikinharrastajissa, Soinin Sisun johtokunnassa, Sisun pyöräilyjaostossa ja naisvoimistelijoiden hallituksessa sekä opettajayhdistyksen hallituksessa. Hän on myös aktiivinen ja monipuolinen liikunnanharrastaja ympäri vuotisesti.

Vuoden kökkäläinen 2023 on Antti Källi, joka on muun muassa ollut mukana Kukonkylän kyläyhdistyksessä sen perustamisesta lähtien, sekä ollut talkoissa muun muassa tenniskentällä, Kukkopuiston grillikodalla, Sikomäen pulkkamäessä sekä Tillikanrannan kehittämisessä ja huoltamisessa.

Alamäkiluistelun ja moottorikelkkasprintin järjestäjille kunniamaininnat

SM-MITALISTEINA palkittiin Kulmalan lisäksi Nella Korpela ja Jennika Ojala jääkiekon naisten U18-sarjan SM-hopeasta jääkiekossa Team Kuortaneen joukkueessa sekä Joanna Ojala ja Pihla Peura jääkiekon naisten U16-sarjan SM-hopeasta jääkiekossa S-kiekko Seinäjoen joukkueessa.

Muista hyvistä saavutuksista palkittiin Kari Laasala Soinin kunnan historian ensimmäisen MM-tason alamäkiluistelun osakilpailun luisteluradan rakentamisesta sekä ATSX Ice Cross World Championship 2023 -tapahtuman järjestelyiden päävastuun kantamisesta. Soinin Sisun talkoolaisille annettiin kunniamaininta tapahtuman järjestämisestä.

Soinin Moottorikerho ry järjesti Case Construction SM Sprint -kauden avauskilpailun Soinin Vuorenmaassa. Moottorikerhon talkoolaiset palkittiin niin ikään kunniamaininnalla.

Luitko jo nämä?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.