Aapiskujan joulupolku tarjosi moniaistillisia kokemuksia 

Joulun 2023 tonttulakkimuotia. Senni Rannanpäällä (kesk.) on rusetillinen tonttulakki, Noomi Navis (vas.) ja Enni Alatalo valitsivat letilliset tonttulakit.
Joulun 2023 tonttulakkimuotia. Senni Rannanpäällä (kesk.) on rusetillinen tonttulakki, Noomi Navisilla (vas.) ja Enni Alatalolla oli yllään letilliset lakit.

AAPISKUJAN koulun joulupolku Vimpelissä tarjosi lapsille ja vanhemmille mukavaa yhteistä puuhaa erilaisten työpajojen merkeissä. Pienet väistötilat oli saatu toimivaksi suunnitelmallisella ryhmien siirtymisellä luokittain. 

Työpajat tarjosivat moniaistillisia kokemuksia kuten satuhierontaa, videoesityksen, taidenäyttelyä, jouluherkkuja ja askartelua. Yhdessä työpajassa oli mahdollista ottaa jouluinen perhepotretti, paikalla oli myös Aapiskujan koulun tykätty koulupappa Teuvo Mäkelä.

Luokkaan kasatussa taidenäyttelyssä pääsi ihastelemaan lasten tekemiä töitä.
Lasten esityksistä tehtyä videota katsottiin hiljaisuuden vallassa.
Lasten askartelema herkkä enkelikuoro ihastutti.
Valokuva -työpaja mahdollisti jouluiset perhepotretit.
Korttipaja toteutettiin yhteistyössä 4H:n kanssa. Siellä valmistetut kortit oli mahdollista halutessaan laittaa jaettavaksi asumisyksikön vanhuksille.
Piparit ja glögi tekivät kauppansa.
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.