Kuusi hallinto- ja talousjohtajaksi hakenutta haastatellaan Vimpelissä 

Vimpelin talous- ja hallintojohtajaksi haki 12 henkilöä.
Vimpelin talous- ja hallintojohtajaksi haki 12 henkilöä.

VIMPELISSÄ avoinna olleen hallinto- ja talousjohtajan viran haun jatkoaika toi lisää hakijoita. Määräaikaan mennessä tuli 12 hakemusta. kunnanhallitus päätti kutsua haastatteluun Raisa Kinnusen, Mirja Kivelän, Aki Kohosen, Matti Latvalan, Eveliina Nokua-Keisasen, Jenna-Maria Pasasen ja Maria Vasalammen. Haastattelut pidetään ensi vuoden toisella viikolla ja tavoitteena on, että valtuusto valitsee uuden hallinto- ja talousjohtajan helmikuun kokouksessa. Valitun toivotaan aloittavan toukokuun alussa, jolloin jäisi noin kuukausi aikaa perehdyttää hänet tehtäväänsä nykyisen viranhaltijan rinnalla.  

Vimpeli jäänee noin 300 000 euroa plussalle 2023

KUNNANHALLITUS hyväksyi ensi vuodelle laaditun talousarvion ja esittää sen 18. joulukuuta kokoontuvalle valtuustolle hyväksyttäväksi. Esitellyn talousarvion tulos on 4 260 euroa positiivinen.  

Kuluvan vuoden osalta merkittävimpien talousarviopoikkeamien arvioidaan syntyvän verotuloihin, noin 200 000 euroa, sekä rahoituskuluihin: korkokulut ylittyivät arvioidusta 60 000 eurolla. Tällä hetkellä tilinpäätöksen 2023 ennustetaan yltävän noin 300 000–350 000 euron tulokseen. Valtuustolle esitetään joitakin määrärahaylityksiä liittyen teknisen toimen käyttötalouteen sekä investointiosaan.  

VÄYLÄVERKOSTON investointiosasta Vimpeli antaa lausunnon, jossa nostetaan esille maantie 7421:n huono kunto ja vaatii tien lisäämistä väyläviraston investointiohjelmaan. 

VUOKRA-ASUNTOJEN ja vesimaksujen korotus huhtikuun alussa, osana kuntatalouden tasapainottamistoimenpiteitä etenee niin ikään valtuustolle hyväksyttäväksi. 

V. LEVÄNIEMI ja M. Lehto jättivät kuntalaisaloitteen koskien autonomian aikana vuosina 1907–1917 eri eduskuntavaaleissa valittujen neljän kansanedustajan kuvien asettamisesta näkyville. Muualta Järviseudulta ei tuohon aikaan ollut yhtään kansanedustajaa. Asia päätettiin antaa valmisteltavaksi vapaa-aika- ja kulttuurilautakunnalle. 

Luitko jo nämä uutiset?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.