Viikon 49 Lyhyet uutiset: Latvala Leijona-paitaan

Otto Latvala. Arkistokuva.
Otto Latvala. Arkistokuva.

ALAJÄRVELÄISLÄHTÖINEN jääkiekkoilija Otto Latvala, 24, on valittu Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen riveihin 14.-17. joulukuuta Sveitsissä järjestettävään EHT-turnaukseen. JPK:n kasvatti edustaa tällä hetkellä Tampereen Ilvestä. Puolustajan tonttia jäällä hoitava Latvala on ensimmäinen JPK-taustainen kiekkoilija Suomen maajoukkueessa.

Paremmuus ratkeaa

JPK Edustus kohtaa lauantaina sarjan kärkikamppailussa Ähtärin KiekkoHaukat vierasottelussa. Molemmilla joukkueilla on toistaiseksi täysi pistepotti. JPK Akatemia puolestaan kohtaa lauantaina kello 15.45 kotiottelussa Kivan. Perjantaina Edustus löylytti S-kiekkoa lukemin 21–2.

Salibandyviikonloppu Alajärvellä

ALAJÄRVEN monitoimihallilla on 9. ja 10. joulukuuta tarjolla urheilun juhlaa. Lauantaina SC Alajärven miesten kotiturnauksessa pelataan kolme ottelua. Kotijoukkue kohtaa SC Alavuden kello 12 ja SPV:n nelosjoukkueen kello 14. SC Alajärven naiset kohtaavat sunnuntaina kello 11 Kuortaneen ja kello 14 Valattaret. Turnauksessa ovat mukana myös Jymy II ja Konnat. Otteluihin on vapaa pääsy.

Avustuksia jaettiin Lappajärvellä

LAPPAJÄRVEN vapaa-aikasihteeri jakoi 24. marraskuuta viranhaltijapäätöksellä kunnan vapaa-aikatoimen kohdeavustukset seuraavasti: Lappajärven Veikottaret ry saa 200, MLL Lappajärvi 590, 4H Lappajärvi 980, Karvalan Nuorisoseura ry 260, Länsirannan kyläyhdistys ry 100, Lappajärven Veikot ry pesäpallo ry 1 000, Lappajärven Veikot yleisurheilu ry 130 ja Lappajärven ampujat ry 260 euroa. Määräaikaan mennessä avustushakemuksia tuli yhteensä 5 450 euron edestä. Myönnettävä summa oli 3 500 euroa. Jokainen hakija sai avustusta yhdenvertaisesti 65 prosenttia hakemastaan avustussummasta.

Viirumäki päiväkodin johtajaksi

SOININ sivistyslautakunta valitsi 22. marraskuuta päiväkodin johtajaksi Maria Viirumäen. Hän siirtyy tehtävään varhaiskasvatuksen opettajan tehtävästä Laulumaan päiväkodista. 

Sinua saattaisivat kiinnostaa nämä artikkelit

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.