Kortesjärven Joulu on ilmestynyt

Kortesjärven Järvi-Veikkojen perinteinen Kortesjärven Joulu -lehti on ilmestynyt.
Kortesjärven Järvi-Veikkojen perinteinen Kortesjärven Joulu -lehti on ilmestynyt.

KORTESJÄRVEN Järvi-Veikkojen julkaisema Kortesjärven Joulu-lehti on ilmestynyt. Tämän vuoden lehti on jo 35. vuosikerta!

Tuhti lukupaketti sisältää juttuja ajankohtaisista asioista kuluneen vuoden varrelta, useita muistokirjoituksia sekä muistoja ja historiatietoja menneiltä vuosikymmeniltä. Lehden avustajina ovat toimineet myös Kortesjärven yhtenäiskoulun oppilaat kirjoituksillaan ja piirustuksillaan.

Joululehteä myyvät Kortesjärven yhtenäiskoulun oppilaat. Varaa siis käteistä rahaa 10 euroa.  Jos lehtikauppias ei ovellasi ole vielä käynyt, niin lehtiä voi tiedustella Kortesjärven S-marketista sekä Kortesjärven kirjastosta, kirjaston aukioloaikana. Lähetämme lehden myös postissa. Tilauksen voit laittaa sähköpostilla; kortesjarvenjoulu@gmail.com. Postissa toimitettuihin lehtiin lisäämme postikulut.  

Marita Mattila

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.