Jenni Kuisti Vaasan vaalipiirin Vihreiden puheenjohtajaksi

Jenni Kuisti. Arkistokuva.
Jenni Kuisti. Arkistokuva.

Vaasan vaalipiirin Vihreät ry on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen vuodelle 2024 yhteiskuntatieteiden maisterin ja sosiaalityöntekijä Jenni Kuistin. Kuisti toimii Etelä-Pohjanmaan aluevaltuustossa ja kaupunginvaltuutettuna Alajärvellä.

–Ensi vuonna keskitymme kolmiin vaaleihin: tuemme Pekka Haaviston presidenttiehdokkuutta, kampanjoimme kesäkuussa järjestettävissä eurovaaleissa sekä teemme ehdokashankintaa vuoden 2025 kunta- ja aluevaaleihin, jotka järjestetään ensimmäistä kertaa samaan aikaan, Kuisti toteaa.

Joko luit nämä?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.