Vimpelissä palkitaan

Kokouksessa päätettiin varata Geokuutioon 10 000 euron määräraha.
Kokouksessa päätettiin varata Geokuutioon 10 000 euron määräraha.

VIMPELIN vapaa-aikatoimen ja Vimpelin Vedon palkitsemistilaisuus järjestetään Lakis Areenalla kyläseuran järjestämän Joulutorin yhteydessä sunnuntaina 3. joulukuuta kello 14. Vapaa-aikatoimi palkitsee tilaisuudessa 2023 vuoden aikana menestyneitä urheilijoita, sekä vuoden urheilijan, valmentajan, kuntoilijan, ryhtinuoret, nuoren toimijan ja kunnon kuntalaisen. Lisäksi kesän aikana Perjantai-Pinkaisussa neljä kertaa tai enemmän suorituksen tehneet saavat palkintonsa mahtavista juoksuistaan!

Mestari-Pinkaisijat 2023:

P2: Veeti, Halonen, T2: Rosanna Murtoniemi, Lila Hämäläinen, Venla Hautalehto, Hilda Herrala, P3: Lucas Kellokoski, Antti Mannila, Serefym Ihnatenko, T3: Violad Sinilaid, Enni Takala, Viia Kivinen, P4: Gabriel Mbye, Joel Arpala, Valtteri Metsälä, T4: Isla Hämäläinen, Julia Linna, Elsi Hämäläinen, Hilla Rinta-aho, P5: Otto Mulari, Veikko Niemi, Topias Nelimarkka, T5: Lissa Zhuravleva, Jemina Niemi, Jenna Apilasaho, Rinna Murtoniemi, P6:Kaius Nieminen, Miika Luomala, T6: Senni Katajamäki, Alisa Ahvenkoski, Lilja Metsäpelto, Eveliina Ahonen, Lilja Korkea-aho, Stefaniia Ihnatenko, P7: Toivo Kataja, Elias Halonen, T7: Vivian Arpala, Elli Ahonen, Varvara Marashkina, Enni Liikala, Janna Laine, Jessica Arpala, P8: Miki Sänkiaho, Taneli Kataja, Aaro Kangasaho, T8: Saana Ahvenkoski, P9: Eemil Kataja, Timur Naumanenko, Jaakko Metsäpelto, P10: Mikael Kataja, Miska Sänkiaho, Timo Zhuravleva, T10: Angelina Gurdakova, T11: Teea Kataja, P12: Bohtan Naumanenko, Tomi Kataja, T12: Lilja Liikala.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.