Kraatterijärven toimijat ry valitsi vuoden 2023 jäsenyritykseksi Soile Söderlingin

Soile Söderling sai tunnustusta monipuolisesta osaamisestaan.
Soile Söderling sai tunnustusta monipuolisesta osaamisestaan.

SOILE SÖDERLINGIN taidokkaat kaisla- ja pajutuotteet ilmentävät paikallista käsityöosaamista parhaimmillaan. Vuonna 1998 perustetun yrityksen punotuissa koreissa, hatuissa ja muissa tuotteissa on tunnistettava ja perinteitä ylläpitävä kädenjälki. Tuotteissa käytettävät materiaalit ovat ekologisia, kestävän kehityksen mukaisesti sataprosenttisesti luonnonmateriaaleja.  Yrittäjä on aktiivinen osallistumaan erilaisiin myynti- ja markkinointitapahtumiin edistäen samalla myös alueen matkailua sekä Kraatterijärven Toimijoiden tunnettuutta.

Kraatterijärven toimijat ry haluaa myös tällä vuoden toimijavalinnallaan kunnioittaa yrittäjän pitkää uraa ja panosta paikallisen matkailun edistämiseksi sekä antaa tunnustusta omaleimaiselle ja perinteikkäälle käsityötaidolle osana paikalliskulttuuria ja -identiteettiä.

Kraatterijärven toimijat ry onnittelee Soile Söderlingia ja toivottaa menestystä.

Kraatterijärven toimijat ry    

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.