Kauhavan Kokoomusnaiset tekivät henkilövalintoja

Kuva on luotu tekoälyn avulla.
Kuva on luotu tekoälyn avulla.

KAUHAVAN KOKOOMUSNAISET pitivät syyskokouksensa Kauhavan kaupungintalolla 13.10.2023.

Kokouksessa valittiin Kauhavan Kokoomusnaisten puheenjohtajaksi vuodelle 2024 Anna-Maija Renko, varapuheenjohtajaksi Tanja Malinen, sihteeriksi Lea Korpi, rahastonhoitajaksi Johanna Haapaharju, vaalipäälliköksi Lea Korpi ja muiksi hallituksen jäseniksi Susanna Saarimaa, Sirpa Kyyriäinen, Mira Korpitie ja Anna-Leena Sorvisto. Toiminnantarkastajiksi valittiin Maija-Liisa Olli ja Päivi Kujanpää ja heille varalle Marjatta Seppä-Lassila ja Lea Puotinen.

Käytiin vilkasta keskustelua ajankohtaisista aiheista; maailmanpolitiikasta, hyvinvointialueesta ja paikallispolitiikasta. Yhteisenä ajatuksena oli, että Kauhavalla on hyvät ja ihmisläheiset palvelut. Erityistä kiitosta saa suun terveydenhuolto, josta hyvinvointialueen tulee ottaa mallia hyvistä käytänteistä. Kotisairaalatoiminta on toiminut erittäin hyvin.

Tulevissa presidentinvaaleissa ehdokkaamme on Aleksander Stubb. Hän on maailman politiikan rautainen ammattilainen, sympaattinen, kielitaitoinen ja erittäin pätevä uudeksi presidentiksemme.

Kauhavan Kokoomusnaiset ry

Sinua saattaisivat kiinnostaa nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.